RĂłlunk

BIZTOS VÁLASZTÁS MINDENKINEK

A DEJAN Öltöny ManufaktĂșra egy helyi vĂĄllalkozĂĄs PĂ©cs belvĂĄrosĂĄban. SzĂ©les termĂ©kvĂĄlasztĂ©kunk, illetve egyedi szolgĂĄltatĂĄsaink a folyamatos fejlƑdĂ©s Ă©s megĂșjulĂĄs biztos garanciĂĄi. Folyamatosan lĂĄtogatjuk a hazai Ă©s nemzetközi nagykereskedĂ©seket a megfelelƑ anyagok megtalĂĄlĂĄsa Ă©rdekĂ©ben, illetve kiĂĄllĂ­tĂĄsokra jĂĄrunk, hogy a nemzetközi, illetve hazai trendeknek megfelelƑ stĂ­lusĂș termĂ©keket kĂ©szĂ­thessĂŒnk meglĂ©vƑ Ă©s leendƑ vĂĄsĂĄrlĂłink szĂĄmĂĄra. A sajĂĄt magunk ĂĄltal ellenƑrzött, legjobb minƑsĂ©gƱ anyagokat vĂĄsĂĄroljuk fel, melyet aztĂĄn varrodĂĄnkban, szabĂĄsmintĂĄink alapjĂĄn kĂ©szĂ­tjĂŒk el. CĂ©lunk, hogy a DEJAN Öltöny ManufaktĂșra biztos vĂĄlasztĂĄst jelentsen mindenkinek.

ELEGÁNS MINƐSÉG

HisszĂŒk, hogy az elegancia az ĂĄllandĂł prĂ©mium minƑsĂ©gben, a kivĂĄlĂł magyar termĂ©kekben, az Ă©vszĂĄzados technolĂłgiĂĄban Ă©s a magyar hagyomĂĄnyokban talĂĄlhatĂł. Az elegancia napjainkban nem csak egy elĂ©rhetetlen prĂ©mium. ElegĂĄnsnak lenni elvĂĄrĂĄs. Az elegancia jelentĂ©se: „VĂĄlasztĂ©kossĂĄg”: mƱvĂ©szeti minƑsĂ©g; jellemzƑje a biztos mestersĂ©gbeli tudĂĄsbĂłl fakadĂł technikai tökĂ©ly Ă©s lendĂŒletes, könnyed formakezelĂ©s, valamint a kifejezni szĂĄndĂ©kolt eszmei mondanivalĂł közvetĂ­tĂ©sĂ©t leghatĂĄsosabban szolgĂĄlĂł formavĂĄlasztĂĄs. Ezt kĂ©pviseljĂŒk mi is. Az elegancia nem egy elĂ©rhetetlen elƑkelƑi rang. ElegĂĄnsnak lenni azt jelenti, hogy minƑsĂ©gi termĂ©ket vĂĄlasztunk Ă©s abbĂłl is azt, amely szĂĄmunkra a mi adottsĂĄgainknak megfelelƑ. EzĂ©rt fontos, hogy az elegancia szemĂ©lyre szabott legyen.

SZEMÉLYRE SZABOTT ELEGANCIA

NĂĄlunk lehetƑsĂ©g van, konfekciĂł mĂ©retes kĂ©sztermĂ©kek vĂĄsĂĄrlĂĄsĂĄra is, de varrodĂĄnkban szemĂ©lyre szabott öltönyök is kĂ©szĂŒlnek ezĂĄltal lehetƑsĂ©ge nyĂ­lik arra is, hogy egy kĂ©sz termĂ©k viselĂ©se, felprĂłbĂĄlĂĄsa utĂĄn el tudja dönteni mik azok a kĂ©nyelmi faktorok, amelyeket Ön igĂ©nybe szeretne venni Ă©s ezĂĄltal a szemĂ©lyre szabott termĂ©ke teljes mĂ©rtĂ©kben kielĂ©gĂ­ti az Ön igĂĄnyiĂ©t. Mi Önre szabjuk az öltönyt, hogy tökĂ©letesen ĂĄlljon Ă©s kĂ©nyelmes is legyen, Ă©s termĂ©szetesen gondoskodunk az olyan kiegĂ©szĂ­tƑkrƑl is, mint az ing, dĂ­szmellĂ©ny, eskĂŒvƑi mellĂ©ny, nyaksĂĄl, dĂ­szzsebkendƑ, mandzsetta vagy a nyakkendƑ. A kĂ©sz öltönyökhöz tovĂĄbbi kiegĂ©szĂ­tƑket is ajĂĄnlunk!

MINDEN AMIT TUDNI KELL A DEJAN ÖLTÖNY MANUFAKTÚRÁRÓL

A DEJAN Öltöny ManufaktĂșra 2014-ben nyitotta meg kapuit PĂ©cs belvĂĄrosĂĄban. Egy csalĂĄdi vĂĄllalkozĂĄsbĂłl nƑtte ki magĂĄt, amely 1995 Ăłta van jelen a piacon. A több mint kĂ©t Ă©vtized alatt felnƑtt Ășj generĂĄciĂł Ășj elkĂ©pzelĂ©sek megvalĂłsĂ­tĂĄsĂĄt hozta magĂĄval. VĂĄllalkozĂĄsunk fĂ©rfi divatĂĄru termĂ©kek gyĂĄrtĂĄsĂĄval Ă©s forgalmazĂĄsĂĄval tevĂ©kenykedik. A mögöttĂŒnk ĂĄllĂł kĂ©t Ă©vtized alatt köszönhetƑen elĂ©gedett ĂŒgyfeleinknek olyan mĂ©rtĂ©kƱ fejlƑdĂ©st Ă©rtĂŒnk el, hogy mĂĄra a DEJAN Öltöny ManufaktĂșra egyike MagyarorszĂĄg legismertebb öltöny kĂ©szĂ­tƑ vĂĄllalkozĂĄsainak. ÜzletĂŒnkben konfekciĂł mĂ©retes Ă©s szemĂ©lyre szabott termĂ©keket vĂĄsĂĄrolhatnak egyarĂĄnt, illetve meglĂ©vƑ kĂ©sz termĂ©kek ĂĄtszabĂĄsĂĄra is lehetƑsĂ©g van.

Magas technolĂłgiai felszereltsĂ©gĂŒnk, hazai gyĂĄrtĂĄsunk rĂ©vĂ©n gyorsan Ă©s precĂ­zen elĂ©gĂ­tjĂŒk ki az Ön igĂ©nyeit, amely kutatĂĄsunk alapjĂĄn az egyik legfontosabb a vĂĄsĂĄrlĂłk szempontrendszerĂ©ben, attitƱdjĂ©ben. Komplett szolgĂĄltatĂĄsokat kĂ­nĂĄlunk. SzaktanĂĄcsadĂĄs, felmĂ©rĂ©s Ă©s gyĂĄrtĂĄs mellett vĂĄllaljuk INGYENES ÁRAJÁNLATOK elkĂ©szĂ­tĂ©sĂ©t is.

KĂ­nĂĄlatunkban a kĂŒlönbözƑ szabĂĄsĂș hagyomĂĄnyos öltönyeinket pĂĄr Ă©ve kibƑvĂ­tettĂŒk hĂĄrom kĂŒlönleges fazonĂș vadĂĄszöltönnyel, illetve Bocskai öltönnyel.

Ezek mellett ĂŒzletĂŒnkben kĂŒlön nadrĂĄgok, szövetnadrĂĄgok, zakĂłk, mellĂ©nyek, ingek, övek, szövetkabĂĄtok Ă©s nyakkendƑk is talĂĄlhatĂłak 116-os gyermek mĂ©rettƑl a 76-os felnƑtt fĂ©rfi mĂ©retig. Az öltönyök, illetve minden termĂ©kĂŒnk szemĂ©lyre szabottan is elkĂ©szĂ­thetƑ.


IdƑpont kĂ©rĂ©s