Rólunk

BIZTOS VÁLASZTÁS MINDENKINEK

A DEJAN Öltöny Manufaktúra egy helyi vállalkozás Pécs belvárosában. Széles termékválasztékunk, illetve egyedi szolgáltatásaink a folyamatos fejlődés és megújulás biztos garanciái. Folyamatosan látogatjuk a hazai és nemzetközi nagykereskedéseket a megfelelő anyagok megtalálása érdekében, illetve kiállításokra járunk, hogy a nemzetközi, illetve hazai trendeknek megfelelő stílusú termékeket készíthessünk meglévő és leendő vásárlóink számára. A saját magunk által ellenőrzött, legjobb minőségű anyagokat vásároljuk fel, melyet aztán varrodánkban, szabásmintáink alapján készítjük el. Célunk, hogy a DEJAN Öltöny Manufaktúra biztos választást jelentsen mindenkinek.

ELEGÁNS MINŐSÉG

Hisszük, hogy az elegancia az állandó prémium minőségben, a kiváló magyar termékekben, az évszázados technológiában és a magyar hagyományokban található. Az elegancia napjainkban nem csak egy elérhetetlen prémium. Elegánsnak lenni elvárás. Az elegancia jelentése: „Választékosság”: művészeti minőség; jellemzője a biztos mesterségbeli tudásból fakadó technikai tökély és lendületes, könnyed formakezelés, valamint a kifejezni szándékolt eszmei mondanivaló közvetítését leghatásosabban szolgáló formaválasztás. Ezt képviseljük mi is. Az elegancia nem egy elérhetetlen előkelői rang. Elegánsnak lenni azt jelenti, hogy minőségi terméket választunk és abból is azt, amely számunkra a mi adottságainknak megfelelő. Ezért fontos, hogy az elegancia személyre szabott legyen.

SZEMÉLYRE SZABOTT ELEGANCIA

Nálunk lehetőség van, konfekció méretes késztermékek vásárlására is, de varrodánkban személyre szabott öltönyök is készülnek ezáltal lehetősége nyílik arra is, hogy egy kész termék viselése, felpróbálása után el tudja dönteni mik azok a kényelmi faktorok, amelyeket Ön igénybe szeretne venni és ezáltal a személyre szabott terméke teljes mértékben kielégíti az Ön igányiét. Mi Önre szabjuk az öltönyt, hogy tökéletesen álljon és kényelmes is legyen, és természetesen gondoskodunk az olyan kiegészítőkről is, mint az ing, díszmellény, esküvői mellény, nyaksál, díszzsebkendő, mandzsetta vagy a nyakkendő. A kész öltönyökhöz további kiegészítőket is ajánlunk!

MINDEN AMIT TUDNI KELL A DEJAN ÖLTÖNY MANUFAKTÚRÁRÓL

A DEJAN Öltöny Manufaktúra 2014-ben nyitotta meg kapuit Pécs belvárosában. Egy családi vállalkozásból nőtte ki magát, amely 1995 óta van jelen a piacon. A több mint két évtized alatt felnőtt új generáció új elképzelések megvalósítását hozta magával. Vállalkozásunk férfi divatáru termékek gyártásával és forgalmazásával tevékenykedik. A mögöttünk álló két évtized alatt köszönhetően elégedett ügyfeleinknek olyan mértékű fejlődést értünk el, hogy mára a DEJAN Öltöny Manufaktúra egyike Magyarország legismertebb öltöny készítő vállalkozásainak. Üzletünkben konfekció méretes és személyre szabott termékeket vásárolhatnak egyaránt, illetve meglévő kész termékek átszabására is lehetőség van.

Magas technológiai felszereltségünk, hazai gyártásunk révén gyorsan és precízen elégítjük ki az Ön igényeit, amely kutatásunk alapján az egyik legfontosabb a vásárlók szempontrendszerében, attitűdjében. Komplett szolgáltatásokat kínálunk. Szaktanácsadás, felmérés és gyártás mellett vállaljuk INGYENES ÁRAJÁNLATOK elkészítését is.

Kínálatunkban a különböző szabású hagyományos öltönyeinket pár éve kibővítettük három különleges fazonú vadászöltönnyel, illetve Bocskai öltönnyel.

Ezek mellett üzletünkben külön nadrágok, szövetnadrágok, zakók, mellények, ingek, övek, szövetkabátok és nyakkendők is találhatóak 116-os gyermek mérettől a 76-os felnőtt férfi méretig. Az öltönyök, illetve minden termékünk személyre szabottan is elkészíthető.


Időpont kérés